Hastanemizin Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi

• 10.jpeg
  • 11.jpeg
  • 12.jpeg

Hastanemizin geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

iftar programına, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE, İzmir İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. M. Emre ERKUŞ, İKÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Esad TOPAL, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Engin AKÇAR, Personel Hizmetleri Başkanı Şaban KOÇOĞLU, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali Emre ÇETİNKOL, Başkan Yardımcıları, Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Barış DOLAŞ, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Zeynel KESKİN, hastane idarecilerimiz, İzmir hastanelerinden yöneticiler ile çok sayıda hastane çalışanımız ve aileleri katıldı.

Hastane bahçesinde yoğun katılımla Ramazan bereketinin paylaşıldığı programda, şerbet sunumu organizasyona renk kattı.

İftar yemeğinin sonrasında ise, hastanemizde gün içerisinde düzenlenen kan bağışı kampanyası devam etti. Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Zeynel KESKİN de kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi.