Beyin Cerrahisi Yoğun Bakım 2. Basamak
13 Şubat 2024

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroşirürji Kliniği, ilk olarak 1991 yılında Şef olarak Doç. Dr.Mehmet Selami'nin atanmasıyla  bir eğitim kliniği olarak hizmet vermeye başladı.

Daha sonra Op. Dr. Mehmet Ataç ve Doç. Dr. Celal İplikçioğlu ile beyin cerrahisi  eğitimine devam edildi.1996 yılında Doç. Dr. Şevket Tektaş ve daha sonra Prof. Dr. Nurcan Özdamar, asistan eğitiminin devamını sağladı.

2010 yılında Doç. Dr.  Füsun Demirçivi Özer, klinik şefi olarak atandı ve takip eden dönemde eğitim kadrosu hızla arttı. Pediatrik hasta operasyonlarının gerçekleştirildiği tek eğitim hastanesi olması nedeniyle geniş bir hasta popülasyonuna sahip olan hastanemiz çok sayıda acil durum ve ayaktan hastaya da hizmet vermektedir.

Ünitemiz 87yataklı bir  yoğun bir bakım ünitesi olarak hizmet vermektedir.