13 Şubat 2024

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi olarak bilgi, deneyim ve olanaklarımızla uluslararası hastalarımıza da daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı, bireylerin sağlıkla ilgili gereksinimlerini karşılayarak, daha sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine destek olmayı amaçlıyoruz.

Sağlık turizmi kapsamında ülkemize gelen hastalarımızın memnuniyetini yüz yüze yapılan anketlerle sistemli olarak incelemekte ve elde edilen verileri, sunulan hizmetleri geliştirmek amacıyla kullanmaktayız.

Son teknolojik cihazlar, alanında uzman hekimlerimiz, özverili güler yüzlü çalışanlarımızla sağlık turizmi kapsamında en etkin tıbbi tanı ve tedavi yöntemlerini  kullanarak hastalarımızın memnuniyetini artırmayı hedefliyoruz.

910 yatak kapasitesi ile hizmet veren Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi yaklaşık 57.000 m2 kapalı alanda hizmet vermektedir.