Hastanemiz Yönetici Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• 3.jpeg
  • 4.jpeg
  • 5.jpeg

Hastanemiz Yönetici Bilgilendirme Toplantısı, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Zeynel KESKİN başkanlığında gerçekleştirildi.Dr. Nejat Aksu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, kliniklerin eğitim ve idari sorumluları ile yönetim ekibi  katıldı.

Toplantıda, hastanemiz hakkında genel bilgilendirmede bulunan  Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Zeynel KESKİN,  Servis,  Poliklinik ve  Acil Servislerde verilen hizmetler,  ile  özellikli hizmetlerimizi değerlendirdi. Hastanenin finansal durumu hakkında bilgilendirme yaparak, SUT ile ilgili yapılan değişiklikler,  hastanemizin  E-Reçete ve MHRS oranları ayrıca  açılması planlanan  Bayraklı Şehir Hastanesi ile ilgili sürece değindi.

Nisan ayında yürürlüğe girmesi planlanan hastanelerdeki verimlilik kriterleri ve katsayıları hakkında bilgilendirme yapan Doç. Dr. KESKİN, verimliliği etkileyen  hastanemizin Ameliyathane verileri,   A, B, C grubu ameliyat sayıları, hekim başına düşen ameliyat sayıları, MR, BT ve Ultrason sayıları ve bekleme süreleri  ile ilgili verileri paylaştı. Hastanemizde verimlilik katsayısının yükseltilerek  çalışan motivasyonu ve memnuniyetini arttırmayı hedeflediklerini vurguladı. Toplantının sonunda katılanların görüş, öneri ve değerlendirmeleri alınarak fikir alış verişinde bulunuldu.