İKÇÜ TF Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Akademik Kurul Toplantısı

• 8DSC_9643 jpg.jpg
  • 9DSC_9639 .jpg
  • 10DSC_9616 .jpg

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Akademik Kurul Toplantısı Hastanemizde gerçekleştirildi.

Toplantıya, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse,  İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. M. Emre Erkuş,  Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu,   İKÇÜ Genel Sekreteri Nuretdin Memur, İKÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Esad Topal, İKÇÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim üyeleri ve Hastanemiz idarecileri katıldı.   Toplantı, İKÇÜ Tıp Fakültesi  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı ve Hastanemiz Çocuk Endokrinoloji Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Bumin Dündar’ın tanıtım sunumuyla başladı. Protokol konuşmaları sonrasında görüş alış verişinde bulunularak, öğretim üyelerinin soruları yanıtlandı.