1-7 Ekim Emzirme Haftası Etkinliği Düzenlendi

• 4AS4 copy.jpg
  • 5AS5.jpg
  • 6AS7.JPG

1-7 Ekim emzirme haftası kapsamında hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği ile ana binada düzenlenen etkinlikte,  anne sütü ve emzirmenin önemi anlatıldı.

Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Dr. Yüksel Demirdağ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Altıparmak ve   idarecilerin de katıldığı etkinlikte, açılan stantlarda anneler ve anne adayları bilgilendirildi. Kültürpark Rotary Kulübü’nün destekleriyle  klinikler ziyaret edilerek, hasta ve hasta yakınlarına küçük hediyeler dağıtıldı.

Anne sütünün bebekler için en değerli besin olduğunu vurgulayan  Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, İzmir ve Ege Bölgesi’ne hizmet veren Tepecik Hastanesi’nde   çok sayıda bebeğin dünyaya geldiğini belirtti. Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Gebe Okulu ve Emzirme Danışmanlığı ünitelerinde anneler ile  anne adaylarına anne sütü ve emzirmeyle ilgili  eğitimler verildiğini, çalışanların da  bu konuya hassasiyetle yaklaştığını dile getiren Doç. Dr. Emiroğlu, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.