Hastanemiz 2021-2022 Eğitim Yılı Açılışı Gerçekleştirildi

• 4.jpeg
  • 5.jpeg
  • 6.jpeg

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2021-2022 eğitim yılı açılışı gerçekleştirildi.

Covid-19 pandemisi nedeniyle online olarak gerçekleştirilen eğitim yılı açılışına,  Bahçeşehir Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, Beyin Cerrahi Avrupa Bilim Sanat Akademisi üyesi ve  BAU Tıp Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç,  “Bilim ve İnsan “ başlıklı konuşması ile katıldı. Prof.  Dr. Kılıç’ın  Bilimin temellerini ve gelişimini anlattığı konuşması, hastanemiz hekimleri tarafından ilgiyle izlendi. Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu da Prof. Dr.  Türker Kılıç’a,  hastanemiz eğitim yılı açılışına katılımı ve hekimlik mesleğine olumlu katkılar sağlayan konuşması için teşekkür etti.  Ayrıca toplantı organizasyonundaki katkılarından dolayı hastanemiz Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Fatma Mutlubaş’a teşekkür etti.