“8. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” Tamamlandı
26 Mayıs 2021

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 05-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenen  “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Kursu” nın 8’incisi tamamlandı.

8. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Kursu’nun kapanış töreniTepecik Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mustafa İncesu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü  Emine Altıparmak, Anestezi Yoğun Bakım  Yan Dal Eğitim Koordinatörü Doç. Dr. Nimet Şenoğlu, eğitim düzenleme kurulu üyeleri ve kursiyerlerin katılımı ile Dr. Nejat Aksu konferans salonunda gerçekleştirildi.

3 hafta teorik ve 3 hafta pratik olmak üzere online olarak 6 hafta süren kursun kapanış konuşmasını yapan Tepecik Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu ” Yoğun Bakım Üniteleri hastanelerin en önemli birimleridir.  Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde Yoğun Bakım Üniteleri’nin önemi daha da artmıştır. Yoğun bakımlar ve diğer özellikli birimler için hastanemizde hemşireler için düzenlediğimiz sertifikalı eğitim programları pandemi koşulları dikkatte alınarak devam etmektedir. Bu eğitimin gerçekleşmesinde emeği ve katkısı bulunanlara ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum “dedi.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Altıparmak da “ Yoğun bakım hemşirelik mesleğinde tecrübe, bilgi ve  birikimin artırılması eğitimlerle olmaktadır. ‘8. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Kursu’ da bu amaçla düzenlenen bir eğitim programıdır. Bu kurs programının da oldukça yararlı geçtiğini düşünmekteyim. Kursun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. “dedi.

Konuşmaların ardından Tepecik Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mustafa İncesu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü  Emine Altıparmak ve Anestezi Yoğun Bakım  Yan Dal Eğitim Koordinatörü Doç. Dr. Nimet Şenoğlu tarafından kursiyerlere katılım belgeleri verildi.