Sercan Bebeğin Tedavisine Hastanemizde Başlandı
31 Ağustos 2020

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde yaşayan Gezenler çiftinin hidransefali hastası  2 yaşındaki çocukları Sercan Gezenler,  SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tedavisi ile yakından ilgilendiği Sercan bebeğin yatışı  hastanemiz Beyin Cerrahisi Servisi’ne yapılarak tedavisine başlandı.

Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu  bebeğin yatışından itibaren  aile ile yakından ilgilenildiğini,  Sercan bebek için gereken tüm tedavilerin  hastanemizde gerçekleştirileceğini belirtti. SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin İzmir ve Ege Bölgesi’ne hizmet veren bölgenin en büyük hastanelerinden biri olduğunu ifade eden Doç. Dr. Emiroğlu, teknolojik alt yapısı, deneyimli uzman kadrosu ve güler yüzlü çalışanları ile  hastanemizin  Sercan bebek ve ihtiyacı olan tüm hastaların yanında olduğunu  belirterek aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.