2019 Değerlendirme, 2020 Planlama Toplantıları Tamamlandı

• 5.JPG
  • 4.JPG
  • 6.JPG

SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu başkanlığında  gerçekleştirilen 2019 yılı genel değerlendirme ve 2020 yılı planlama toplantıları tamamlandı.

Tüm meslek gruplarına yönelik gerçekleştirilen toplantıların sonuncusuna, Anestezi, Radyoloji, Odyometri, Laboratuvar, Ortez-Protez, Elektronörofizyoloji, Diyaliz, Ameliyathane teknisyen ve teknikerleri, Fizyoterapistler, Biyolog, Çocuk Gelişimcisi, Sağlık Fizikçişi, İş Uğraşı Terapisti, Toplum Sağlığı Teknisyeni Biyolog, Odyolog, Diyetisyen, Patoloji Teknikeri, Evde Bakım Teknikerleri, ATT ve Paramedikler ile yönetim ekibi katıldı.

Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu,  2019 yılında  yeni açılan birimler,  yenileme çalışmaları, hastanede gerçekleştirilen bilimsel ve sosyal etkinlikler, hayata geçirilen projeler, hastanenin finansal durumu ve memnuniyet anketleri  hakkında bilgi verdi. Doç. Dr. Emiroğlu’nun 2020 yılı planlamalarını da aktardığı sunumunun ardından toplantıya katılanların soru, görüş ve önerileri alındı.