Hemşirelere Yönelik Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

• 5.JPG
  • 6.JPG
  • 7.JPG

SBÜ  İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen  2019 yılı değerlendirme, 2020 yılı planlama toplantılarının dördüncüsü hemşirelere yönelik olarak düzenlendi. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, hemşirelerin yanı sıra  yönetim ekibi de katılım sağladı.

Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu,  2019 yılında  yeni açılan birimler,  yenileme çalışmaları, hastanede gerçekleştirilen bilimsel ve sosyal etkinlikler, hayata geçirilen projeler, hastanenin finansal durumu ve memnuniyet anketleri  hakkında bilgi verdi. Doç. Dr. Emiroğlu’nun 2020 yılı planlamalarını da aktardığı sunumunun ardından toplantıya katılanların soru, görüş ve önerileri alındı.