“İnflamatuvar Hastalıklara Multidisipliner Yaklaşım” Toplantısı Düzenlendi

• IMG_2589.JPG
  • IMG_2590.JPG
  • IMG_2593.JPG

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Aile Hekimliği ve İçhastalıkları uzman hekimleri ve asistan doktorların katılımıyla “İnflamatuvar Hastalıklara Multidisipliner Yaklaşım” toplantısı düzenlendi.

Toplantıda Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji  Kliniği’nden Doç. Dr Gozde Dervis Hakim,  Romatoloji Kliniği’nden Doç. Dr. Ali Taylan ve Dermatoloji Kliniği’nden Doç. Dr. Didem Didar Balcı sunum gerçekleştirdi. Sunumlarda 3 farklı bölümden, 3 farklı uzman görüşü ile kompleks bir hastaya nasıl yaklaşılacağı, tanıdan tedaviye nasıl bir yol izleneceği ele alındı.

“İnflamatuvar Hastalıklara Multidisipliner Yaklaşım” toplantısı sunumların ardından soru-cevap niteliğindeki bilimsel tartışmayla sona erdi.