19 Ay Sonra Tekrar Yemek Yiyebildi
16 Ekim 2024

Hastanemizde, 1 yıl arayla, Organ Nakli Birimi’nden Op. Dr. Göksever AKPINAR ve ekibi tarafından iki kez ince bağırsak nakli yapılan 45 yaşındaki Mine İVRENDİ, 19 ay sonra yeniden yemek yemeye başladı.

Dolaşım bozukluğu nedeniyle ince bağırsağında çürüme meydana gelen Mine İVRENDİ’de geçirdiği operasyonun ardından kısa bağırsak sendromu gelişti. Hastanemize başvuran hastaya, 1 yıl önce beyin ölümü gerçekleşen bir hastadan ince bağırsak nakli yapıldı, ancak hastanın vücudu organı reddetti. Sağlık durumu kötüleşen İVRENDİ, nakil bekleme listesine alındı. İvrendi’ye ikinci kez 1ay önce İzmir’de beyin ölümü gerçekleşen bir hastanın bağışlanan ince bağırsağı başarılı bir operasyonla nakledildi.

Ameliyatın ardından sağlığına kavuşan Mine İVRENDİ, 19 ay sonra yeniden yemek yiyebildiği ve su içebildiği için yaşadığı mutluluğu dile getirerek, ameliyatını gerçekleştiren başta doktoru Op.Dr. Göksever AKPINAR olmak üzere tüm ekibe teşekkür etti.

haber