Hastanemizde "Bakımın Ekonomik Gücü" Sempozyumu Düzenlendi.
13 Mayıs 2024

Hastanemizin Ebelik ve Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nün desteği ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin işbirliği ile “Bakımın Ekonomik Gücü” temasıyla “Hemşirelerimiz Geleceğimiz” başlığıyla düzenlenen sempozyum yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Dr. Nejat AKSU konferans salonunda gerçekleştirilen sempozyuma, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Engin AKÇAR, Konak İlçe Sağlık Müdürü Dr. Berkay KOCASARI, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz ÖĞCE AKTAŞ, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Zeynel KESKİN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Merdiye ÖZTÜRK, yönetim ekibi ve çok sayıda çalışan katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan sempozyumda, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Hemşireler Günü için hastanemiz hemşireleri ile hazırlanan video gösterimi yapıldı. Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Zeynel KESKİN, tüm hemşireleri temsilen Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Merdiye ÖZTÜRK’e çiçek takdim ederek Hemşireler ve Ebeler Günü’nü kutladı. Meslekte 30 yılını dolduran ebe ve hemşirelere ise belge ve çiçek takdimi ile hizmet ve emeklerinden dolayı teşekkür edildi.

Katılımcıların bilgi ve deneyimlerini paylaştığı verimli geçen programın sonunda, sempozyuma destek veren oturum başkanları ve konuşmacılara teşekkür belgesi verildi.

• a