Beyaz Reform Kapsamında Tıbbi Sekreter Eğitimi

• 3.jpeg
  • 4.jpeg
  • 5.jpeg

Sağlık Bakanlığımızın  “Beyaz Reform” çalışmaları kapsamında hastanemize atanan Tıbbi Sekreterlerin eğitimleri  başladı.

Dr. Nejat Aksu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan eğitimin açılışı, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve hastane idarecilerimizin katılımıyla yapıldı.

2 gün sürecek eğitim kapsamında, görevlerine başlayan tıbbi sekreterlerin; mevcut sağlık süreçlerine hakim, teknik ve mesleki yeterliliğin en üst seviyede olması için, görevleri esnasında ihtiyaç duyacakları teknik konular ve sağlık iletişimi konularının yer aldığı çok yönlü bir eğitim programı planlandı. Eğitime, hastanemizin yanı sıra Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile  Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanelerinden 100 Tıbbi Sekreter katıldı.