Hastanemiz Genel Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• tpl2.jpg
  • tpl3.jpg
  • tpl4.jpg

Hastanemiz genel değerlendirme toplantısı,  Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu başkanlığında Dr. Nejat Aksu konferans salonunda  gerçekleştirildi.

Toplantıya, kliniklerin Eğitim ve İdari Sorumluları, Profesör ve  Doçent kadrosundaki hekimler, Sorumlu Hekimler ve hastane idarecileri katıldı.

Hastanemizde yapılan çalışmaların ve işleyişin değerlendirildiği toplantıda, Başhekimiz Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu tarafından Pandemi yönetimi,  MHRS ve E-reçete düzenlemeleri,  hastanede yapılan yenilemeler, bilimsel ve eğitim toplantıları,   hastanenin finansal durumu, hasta ve çalışan memnuniyet oranları, Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin yapılanması ve gerçekleştirilen çalışmalar ve Tepecik Onkoloji Birimi’ndeki gelişmeler ve çalışmalar  hakkında bilgilendirme yapıldı.  Ayrıca  yapılanması devam eden Şehir Hastanesi ile ilgili  görüş alış verişinde bulunuldu.  Önümüzdeki dönem planlamalarının da aktarıldığı toplantının sonunda,  katılanların görüş, öneri ve değerlendirmeleri alındı.