1. Stoma ve Yara Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlandı.
11 Şubat 2022

• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.JPG
  • 4.JPG
  • 5.JPG
  • 6.JPG
  • 7.JPG
  • 13.JPG
  • 12.JPG
  • 11.JPG
  • 10.JPG
  • 9.JPG
  • 8.JPG

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 3 Ocak-11 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenen Sağlık Bakanlığı onaylı 1. Stoma ve Yara Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı. Eğitimi başarıyla tamamlayan 9 kursiyere düzenlenen kapanış töreninde katılım belgeleri verildi.

Dr. Nejat Aksu konferans salonunda gerçekleştirilen kapanış törenine,  Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mustafa İncesu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Altıparmak, İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Birimi Uzmanı Mehtap Oğuz, hastane idarecileri, eğitmenler ve kursiyerler katıldı. Katılım belgeleri ve eğitmenlere teşekkür belgesinin verildiği törende,  Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere ve eğitmenlere teşekkür ederek kursiyerlere meslek yaşantılarında başarılar diledi.