WEBINAR-“GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞ HÜCRELER VE İLAÇ GELİŞTİRİLMESİNDE YAPAY ZEKA – GÖRÜNTÜLEME ANALİZLERİ”
07 Mayıs 2021

• 1.png
  • 2.png
  • 3.png
  • WEBI·NAR I·LAC¸ GELI·S¸TI·RMEDE YAPAY ZEKA.jpeg

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Hücre, Doku ve Organ Nakli Merkezi işbirliği ile
6 Mayıs 2021 tarihinde Prof. Dr. İbrahim Pirim moderatörlüğünde, Birleşik Krallık’ta IAG (Image Analysis Group) Ltd. Şirketi’nin CEO’su olan Dr. Olga KUBASSOVA ile çevirimiçi olarak “GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞ HÜCRELER VE İLAÇ GELİŞTİRİLMESİNDE YAPAY ZEKA – GÖRÜNTÜLEME ANALİZLERİ” başlıklı bir webinar gerçekleştirildi.

IAG Şirketi bir görüntüleme analiz şirketi olup, doğru analitik özellikleri ve modern deneme altyapılarını kullanarak yeni ilaç geliştirme süreçlerini hızlandırmayı amaçlamıştır. Stratejik olarak MRI, BT ve PET gibi görüntüleme sistemlerini yapay zeka alanından makine öğrenimi ve akıllı görüntüleme analiz yöntemlerini bir araya getirerek ilaç geliştirilmesi konusunda klinik çalışmaların çok daha hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır (https://www.ia-grp.com/)