Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Program Tamamlandı
23 Aralık 2019

• DSC_9735 kopya.jpg
  • IMG_2598.JPG

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilki gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı onaylı  Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı. 18 Kasım-20 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen  44 eğitimcinin görev aldığı programda, eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere düzenlenen mini törende  katılım belgeleri verildi.

Törene Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Cengiz Sert, Uzm. Dr. Dilek Orbatu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hacer Rastgel, kurs düzenleme kurulu üyeleri ve kursiyerler katıldı.Kursiyerler programının verimli geçtiğini ve aldıklarını eğitimden memnuniyetlerini dile getirdi.  50 yıllık köklü bir geçmişe sahip tecrübesiyle pek çok eğitim düzenleyen Tepecik Hastanesi’nde ülkenin sayılı merkezlerinde düzenlenen Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Program’nın  başarıyla tamamlandığını ifade eden Op. Dr. Cengiz Sert kursiyerleri tebrik ederek çalışma yaşamlarında başarılar diledi.   Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü  Hacer Rastgel ve Uzm. Dr. Dilek Orbatu da çocuk yoğun bakım üniteleri için alanında yetkin   hemşirelerin yetişmesine katkı sağlayan eğitimin başarıyla tamamlanmasından mutluluk duyduklarını dile getirerek, eğitimin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.