Hastanemizde, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çocuk, Ergen, Kadın, Üreme Sağlığı Birimi’nin (ÇEKÜS) destekleriyle 13-14-15 Mart tarihlerinde düzenlenen Neonatal Resüsitasyon Programı (NRP) tamamlandı.
19 Mart 2024

Hastanemiz Gebe Okulu’nun koordinasyonunda Bornova Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen eğitimin kapanış törenine , Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali Emre ÇETİNKOL, Başkan Yardımcısı Dr. Metin KIZILELMA , ÇEKÜS Birim Sorumlusu Uzm. Dr. Mustafa ÖZÇINAR, Başhekim Yardımcımız Op. Dr. Kenan TEKER, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Merdiye ÖZTÜRK, ÇEKÜS Birimi NRP Program Sorumlusu Dr. Boğaçhan AYTEKİN, hastane idarecilerimiz, kurs düzenleme kurulu, eğitmenler ve kursiyerler katıldı.
Törende, kurumumuz bünyesinden 12 doktor, 12 ebe ve hemşire olmak üzere 24 kursiyerin katıldığı eğitimde, programı başarıyla tamamlayan kursiyerlere kurs katılım sertifikası verildi.