Hastanemizde Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi Düzenlendi
26 Şubat 2024

• emzirme

Hastanemizde Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi düzenlendi. Anne ve bebek sağlığını korumak ve geliştirmek amacıyla, İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü koordinasyonunda hastanemiz Gebe Okulu tarafından düzenlenen eğitim programı, 21-22-23 Şubat tarihlerinde Bornova Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.Hastanemizde 2019 yılından itibaren düzenlenen ve 17.si gerçekleştirilen eğitim programının kapanış törenine, Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Zeynel KESKİN, hastane idarecilerimiz, eğitmenler ve kursiyerler katıldı. Eğitime, hastanemizin yanı sıra İzmir içindeki kamu ve özel hastanelerden ebe, hemşire ve hekimlerden oluşan 26 kursiyer katıldı. Programı başarıyla tamamlayan kursiyerlere katılım belgesi verildi.