Sayın Valimizin değerli eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur Hastanemizi Ziyaret Ettiler

Sayın Valimizin değerli eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve İzmir İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Bediha Salnur Hastanemizi Ziyaret Ettiler

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji servisindeki tedavi gören çocuk hastaları ziyaret eden Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız hanımefendi ve İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur’a Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu ve hastane yönetim ekibi eşlik ettiler.

Ziyaret heyeti Çocuk Onkoloji servisi hakkında sorumlu uzman doktorlardan bilgi aldıktan sonra burada tedavi gören çocuk hastalara çeşitli hediyeler sundu. Ziyaret kapsamında hasta yakınlarıyla da ilgilenen Uzm. Dr. Sayın Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur yaptıkları çalışmalar ve gösterdikleri özveriden dolayı hastanenin tüm personeline teşekkür ettikten sonra hastaneden ayrıldılar.