Tepecik Hastane’sinde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

• DSC_5869 kopya.jpg

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı.

Hastane Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, Başhekim Yardımcıları, İdari Ve Mali İşler Müdür Yardımcıları, klinik eğitim ve idari sorumluları, doktorlar, hemşireler ve hastane çalışanlarının katıldığı program  kokteyl ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Hastane Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu ”Devlet temel görevlerinden biri olarak sağlık hizmetini yerine getirmeye çalışıyor. Bu hizmeti yerine getirirken sadece hekimlerden değil, hemşirelerden, tüm sağlık çalışanlarından yararlanıyor. Hastanemiz bölgenin en büyük hastanesi olarak hizmet vermektedir.  Hizmet veren kurumları kurum yapan, içinde çalışan, emek veren insanlardır. Çalışanlarımızın özverili gayretleri olmasa kaliteli, verimli hizmet vermemiz mümkün değildir. Biz yönetim olarak bu emekleri  unutmuyoruz,. Bu vesileyle tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.  Bu çervevede  hastanede emeği olan tüm sağlık çalışanlarını temsilen   istatistiklere göre İzmir ilinde hizmet birincisi olan kliniklerin eğitim ve idari sorumlularına ayrıca bu yıl doçentlik ünvanı alan hekimlerimize ve normal doğumu destekleyen kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarımıza teşekür belgesi vermek istedik.  Emeklerinden dolayı tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum. “dedi.

Tıp Bayramı Kutlaması Çervesinde Sağlık Bakanlığı  Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü 2017 Yılı İstatistiklerine Göre İzmir İlinde Hizmet Birincisi Olan Klinikleri Temsilen klinik eğitim ve idari sorumlularına,

2017 yılında doçentlik unvanı alan hekimlere, normal doğumu destekleyen ve normal doğum oranı yüksek olan kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarına teşekkür belgesi verildi.

14 Mart Tıp Bayramı Programı  Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Turhan Sofuoğlu’nun hazırladığı “Tarihte İzmir  Hastaneleri “sunumu ile sona erdi.