Radyoloji Kliniğimize En İyi Sözel Bildiri Ödülü

• Ekran Resmi 2021-09-27 14.26.42.png
  • 2.png
  • 3.png

Hastanemiz Radyoloji Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Yeliz Pekçevik,  Avrupa Baş-Boyun Radyolojisi 2021 Kongresi’nde en iyi sözlü bildiri ödülü aldı.

Dr. Tuğçe Hancıoğlu’nun tezi, Doç. Dr. Yeliz Pekçevik’in danışmanı olduğu bilimsel çalışma,  Avrupa Baş-Boyun Radyolojisi (ESHNR 2021) kongresinde en iyi sözel bildiri ödülü aldı. Doç. Dr. Pekçevik, çalışmada büyük emeği olan çalışma arkadaşları Doç. Dr.  Hilal Şahin, Doç. Dr. Ülkü Küçük, Uzm. Dr. Sümeyye Ekmekçi,  Doç. Dr. İlker Burak Arslan ve Prof. Dr. İbrahim Çukurova’ya, ayrıca  Radyoloji Kliniği’nde akademik çalışmaları destekleyen Klinik Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Ümit Belet ve  Hastanemizde bilimsel çalışmalara verdiği destekten dolayı  Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu’na teşekkür etti.