Sağlık Bakanlığı’ndan Kas Hastalıkları Merkezi’mize Ziyaret
14 Ağustos 2020

• DSC_2961 copy.jpg

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından, Türkiye genelinde  en iyi çalışan iki merkezden biri  seçilen SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kas Hastalıkları Merkezi,  Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından ziyaret edildi.

Otizm, Zihinsel Özel Gereksinimler ve Nadir Hastalıklar Daire Başkanı  Onur Burak Dursun ve beraberindeki heyetin gerçekleştirildiği ziyarette, Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, hastane idarecileri ve birim çalışanları hazır bulundu. Programda,  Kas Hastalıkları Merkezi Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Filiz Meryem Sertpoyraz,  merkezin çalışmaları ve işleyişini bir sunum ile aktardı. Daha sonra Kas Hastalıkları Merkezi’ni gezerek yerinde incelemelerde bulunan heyet, Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu ve birim çalışanlarından bilgi aldı.