Hastanemizde 2019 Yılı Değerlendirme, 2020 Yılı Planlama Toplantıları Devam Ediyor…
24 Ocak 2020

• IMG_2616.JPG
  • IMG_2619.JPG
  • IMG_2620.JPG
  • IMG_2618.JPG

SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2019 yılı genel değerlendirme ve 2020 yılı planlama toplantıları Başhekim Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu başkanlığında  devam ediyor.

Tüm meslek grupları ile gerçekleştirilecek olan toplantıların ikincisi hastanemiz uzman hekimlerin katılımıyla Dr. Nejat Aksu Konferans Salonu'nda yapıldı.

2019 yılında Tepecik Makale Günleri, Tübitak Projesi Hazırlama Teknikleri Eğitimi, 39 kurs sempozyum vb. bilimsel etkinliklerin yapıldığını, Tepecik İstatistik Günleri adı altında 91 kişinin katılımıyla 6 modülden oluşan Temel İstatistik Kursu’nun gerçekleştirildiğini , akademik düzeyde 11 adet sertifikasyon kursunun düzenlendiğini belirten  Doç. Dr. Emiroğlu “2019 yılında   Tepecik Onkoloji Birimi’nin gelişti ve yoğun talep gördü. Ayrıca Nükleer Tıp, Nöroloji içerisinde İnme Merkezi, 4. Basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, Karşıyaka Semt Polikliniği, Kuduz Merkezi, Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nin açıldı. 2019 yılı içerisinde 28 adet sosyal aktivite yapıldı, Güler Yüzlü Hastane-Selam ve Saygı Projesi, Dumansız Hastane gibi projeler hayata geçirildi” dedi. Hastanenin finansal durumu hakkında da bilgi veren Doç. Dr. Emiroğlu, hastanenin gelirinin her geçen gün arttığını, hasta ve çalışan memnuniyet oranlarının da yüksek olduğunu kaydetti.

Başhekim Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu’nun 2020 yılı planlamalarını da aktardığı sunumun ardından, toplantıya katılanların değerlendirmeleri, görüş ve önerileri alındı.