Çocuklar İçin Yeni Yıl Kutlaması
25 Aralık 2019

SBÜ Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sosyal Servis Birimi, Neşeli Eller Gönüllüleri, Karabağlar Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile iş birliği yaparak, Çocuk Servisinde tedavi gören çocuklar için yeni yıl kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi'nde düzenlenen yeni yıl kutlaması, tedavi sürecinde bulunanan çocuklara ve onların ailelerine moral ve destek vermek amacıyla düzenlendi. Tedavi gören çocuklar ve aileleri için yiyeceklerin de sunulduğu etkinlikte çocuklar, palyaçolar ve sihirbazların gösterisini izlediler, kendileri için hazırlanan konser ile eğlendiler.

En sevilen masal kahramanların kostümlerini giyen lise öğrencileri, kendi hazırladıkları kitap kılıflarını ve dolgu oyuncakları hasta çocuklara hediye ederek, onlara yılbaşı heyecanını yaşattı. İzmir'de çocukların yüzünü güldürmek adına faaliyet gösteren Neşeli Eller Gönüllüleri, Karabağlar Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile iş birliği yaparak hasta çocukları ziyaret etti.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sosyal Servis Birimi Melek Aykaç "Çoçuk servisinde tedavi gören çocuklar ve ailelerin mutlu olması, moral bulması için gönüllü derneklerimizin de desteğiyle böyle  bir organizasyon gerçekleştirdik. Görüyorum ki çok herkes çok mutlu, biz de mutlu olduk. Bu düzenlemede emeği geçen gönüllerimize, arkadaşlarımıza, bizi destekleyen hastane yönetimine teşekkür ediyorum.“dedi.

Çocuklar için düzenlenen etkinliğin sonunda, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Başhekimi Yardımcısı  Op. Dr. Nurcan Gülter tarafından emeği geçen kişi ve derneklere teşekkür belgesi verildi.