“4. Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” Tamamlandı
24 Aralık 2019

SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Sağlık Bakanlığı onaylı “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’”nın 4.’sü tamamlandı. 25 Kasım- 24 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen programda 15 kursiyer eğitim aldı.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu ise “ Doktorluk mesleğinde olduğu gibi hemşirelik mesleğinde çağımızda teknolojik gelişmelerle birlikte değişimler ve dönüşümler yaşanmaktadır. Hemşirelik mesleği klasik olarak yapılmaya devam ettiği gibi robotik olarak da yapılmaya başlandı. Dolayısıyla bu hızlı gelişmeler karşısında yeni bilgilerle mesleklerin icra edilmesi, bilgilerin aktarılması ve güncellenmesi gerekiyor. Sadece İzmir içinden değil, İzmir dışından da katılımların gerçekleştiği bu tür eğitim programları da bu amaca hizmet ediyor. “4. Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı”nın tüm katılımcılar için verimli ve yararlı geçtiğine inanıyorum. Bu programda emeği geçen herkese ve kursiyerlere teşekkür ediyorum”dedi.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Ayşen Orhan yaptığı konuşmada “Bu önemli programda sağlıkçı arkadaşlarımız, aldıkları eğitimle hizmet verdikleri hastanelerde çalışma arkadaşlarına da örnek olacaklar, hastalarımıza verdikleri hizmetti ise daha ileri bir noktaya taşıyacaklar. Bundan dolayı “4. Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’”nın amacını yerine getirdiğini düşünüyorum. Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere, eğitimcilere ve katılım gösteren kursiyerlere teşekkür ediyorum”dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere katılım belgeleri verilirken,  programda eğitimci olarak görev alanlara da   teşekkür belgesi verildi.