İzmir Güzelyalı Hatay Lions Derneği’nden Hastanemize Destek
26 Kasım 2019

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde bir hasta odasının tefrişatı, İzmir Güzelyalı Hatay Lions Derneği tarafından yapıldı.

Düzenlenen hasta odasının açılışında İzmir Güzelyalı Hatay Lions Derneği üyeleri, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Sırrı Sorguç, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Kemal Doğan ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği çalışanları ile  biraraya geldi.

Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Sırrı Sorguç “Hastalarımızın rahat bir ortamda tedavilerine devam etmeleri için çalışıyoruz. Bunu  en iyi şekilde sağlamaya çalışırken hayırsever iş insanları veya derneklerden de zaman zaman bize destek oluyor. İzmir Güzelyalı Hatay Lions Derneği’ne de gerçekleştirdikleri oda tefrişatı için teşekkür ederim“ dedi.

İzmir Güzelyalı Hatay Lions Derneği 2019-2020 dönem başkanı  Melek Aracagök ise “Derneğimiz sosyal sorumluluk projelerine çok önem veriyor. Sponsorlarımızın da desteğiyle  bu odamızın tefrişatını gerçekleştirdik.  Hastalarımızın ve hasta yakınlarının biraz daha rahat nefes almalarına katkıda bulunmak istedik. Bundan dolayı mutluyuz “dedi.