İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Tepecik Hastanesi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı

Güncelleme Tarihi: 05/12/2018

Tepecik Hastanesi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı

SBÜ Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler gününde hastane yönetimi ve engelli çalışanlar düzenlenen kahvaltıda biraraya geldi.
Engelli çalışanların talep ve beklentilerini her zaman alabileceklerini hatırlatan Hastane Başhekimi Doç. Dr Mustafa Emiroğlu yaptığı konuşmada “Bölgenin en büyük hastanelerinden biri olan hastanemizde yaklaşık 80 engeli çalışanımız bulunmakta. Onlar da diğer çalışanlarımız gibi büyük bir özveriyle işlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Görevlerinizi yerine getirirken bazı sıkıntılarınız olabilir, bunları her daim gidermeye çalışıyoruz. Hastanemize yaptığınız tüm emekler için teşekkür ediyorum, Dünya Engelliler Günü kutlu olsun.“ dedi.

Daha sonra engelli çalışanlara, hastaneye verdikleri hizmet ve emeklerden dolayı Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Dilek Orbatu, Uzm. Dr. Sırrı Sorguç, Op. Dr. Ertan Çetintaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hacer Rastgel, İdari ve Mali İşleri Müdürü Hidayet Zeybek, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Kemal Doğan ve diğer hastane idarecileri tarafından teşekkür belgesi verildi.